BLOG
PROM FIT, ексклузивно само за абитуриенти PROM FIT, ексклузивно само за абитуриенти PROM FIT, ексклузивно само за абитуриенти

PROM FIT, ексклузивно само за абитуриенти

Атрактивна оферта за абитуриенти. Млади дами, възползвайте се от нашата ексклузивна тренировъчна програма, която ще ви помогне да се чувствате уверени и красиви в най- специалната вечер, вашия бал. Тренирайте с нас и ще ви помогнем да подобрите своята визия и ще ви научим как да се грижите за своето здраве.
Забравете за изтощителните диети със светкавични резултати. Тренирайте за атлетична и красива визия , а не за изтощено от глад тяло.
Седмичната програма включва 4 тренировъчни сесии, в които сме миксирали упражнения от различни дисциплини, за да направим ефективни тренировки, водещи до реални резултати. Тренирвките са с висок до среден интензитет и са подходящи както за начинаещи, така и за вече трениращи млади дами.
Prom Fit – Тренировка ориентирана към любимите и така проблемни зони при дамите. Тренировъчната програма включва средно интензивни упражнения с собствената тежест на тялото. Редовните тренировки ще помогнат да се чувствате и изглеждате добре и да носите уверено своята красива бална рокля.
Tapout – Предизивикателна тренировка, която съчетава различни стилове на трениране. Тренировката е комбинация от кардио и силови елементи, много ритници и удари в интервален режим. Уредите, които се използват са мед. топки, ластици, гири и собствена тежест.
Tapoutмного успешно се бори с изгарянето на мазнините и изграждането на добре оформена и силна мускулатура. Повлиява успешно на метаболизма.

График на тренировките:
Понеделник, 17:00 Tapout
Вторник, 17:30 Prom Fit
Четвъртък 17:30 Prom Fit
Събота, 9:00 Tapout

Цена на тренировъчната програма за абитуриенти / до 19 години, срещу документ за самоличност/
Единична тренировка – 5 лева
Карта за 16 посещения – 64 лева

Офертата е валидна до 01.06.2017

 

Последна промяна Четвъртък, 04 Май 2017 15:18
Повече от тази категория: « Ах, тази ТАБАТА Легионери »