Мая Личева
maja1
Мая Личева е сертифициран групов треньор и фитнес инструктор. Завършени курсове по високо интензивни тренировки и работа с босу топки. Има опит в класическия стил боксиране.
Мая вече 5 години работи в екипа на WOW Gym . Тренировките, които провежда са интензивни, но подходящи както за начинаещи, така и за вече трениращи хора. При кконструирането на своите програми залага на работа със собствено тегло, пудовки, медицински и босу топки, ластици.
„Да си функционален е много модерно през последните години, истината е, че ние сме създадени да съществуваме и движим функционално, но съвременият свят ни принуждава да забравим за базови умения и възможности. Задачите, които си поставям, докато работя в залата са свързани с това да помагам на хората да се движат правилно, да учеличат капацитета си на мобилност и да ги мотивирам да постигат своите цели, свързани със здравето и външния вид. Стремя се да извядя максимума от трениращите при мен и да се чувстват удовлетворени от постигнатите резултати.“


Тренировките, които Мая води:
  • Групови функционални тренировки в залата
  • Групови функционални тренировки на открито